Nyerjen 3 napos 2 főre szóló villányi utazást félpanziós ellátással a Hétfogás Fogadóba! (játékszabályzat lejjebb)

Játsszon velünk, töltse ki a jobb oldalon található "játékszelvényt", és megtudja, hogy Ön-e a következő szerencsés, aki nyereményjátékunkon a nevével és az email címével egy 3 napos 2 fő részére szóló villányi utazást nyer félpanziós ellátással és köszöntő itallal. Az adatait bizalmasan kezeljük.

Éljen ezzel a lehetőséggel, és töltse ki a játékszelvényt most! >

Legutóbbi nyertesünk, Kollár Gábor János beszámolóját alább olvashatja.

"Az egész ottlétünk alatt figyelmesen és gondoskodóan bántak az egész családdal"

"A regisztrációkor nem is reméltem, hogy a nyertesek között lehetek. Ha egy szóval szeretném összefoglalni az egész ott tartózkodásunkat, valamint a Fogadó felénk tanúsított viszonyát, akkor az a szó a GONDOSKODÓ lenne.

Már a szervezésnél is érezhető volt ez, hiszen szereztek a kislányunknak kiságyat, lehetővé tették, hogy tovább is maradjunk, mint amennyire a nyereményünk szólt, illetve az egész ottlétünk alatt figyelmesen és gondoskodóan bántak az egész családdal. A bejelentkezéstől kezdve elutazásunkig egyszer sem hangzott el, hogy most mi ingyen vagyunk, örüljünk, hogy ott lehetünk, hanem teljes értékű, fizető vendégként tekintettek ránk.

"Úgy szervíroztak mindent, mintha egy sokcsillagos szállodában lettünk volna"

A személyzet kedvessége szinte nem ismert határokat. Csak négyünknek is ugyanúgy szervíroztak mindent, a reggelitől az ebéden át a desszertig, mintha egy sokcsillagos szállodában lettünk volna. Kedvességük tette lehetővé, hogy együtt tudjuk elfogyasztani a vacsorát, mert a kislányunk (7 hónapos) csak kézben bírt megmaradni, és a kedves felszolgáló srác karjaiba vette és sétált vele, míg mi ettünk.

A svédasztalos reggeli egyszerűen bőséges és ellenállhatatlan volt. Minden volt, ami szem-szájnak ingere, a rántottától kezdve a virsliig, sajtok és felvágottak, fokhagymás-tejfölös-sajtos lángos minden mennyiségben. A reggeli étkezések voltak mindig a kezdetei a szép napnak, így könnyű volt minden reggel hosszú sétákra indulni.

"Nemcsak figyelmesek voltak, hanem bíztak is bennünk"

Az, hogy figyelmesek voltak, hogy mosolyogva és derűsen beszélgetve kezdődhetett minden reggel, családiassá tette az ottlétünket, és bár inkább utazgattunk, keveset voltunk otthon a Fogadóban, mégis éreztük, hogy várnak bennünket, hogy figyelmükkel kitüntetnek bennünket is, és mindenkit, aki betért oda. És nemcsak figyelmesek voltak, hanem bíztak is bennünk. Szabadon járhattunk a Fogadóban, az étteremben, akkor jöttünk és mentünk, amikor kedvünk tartotta, saját kulccsal rendelkezvén nem szabtak határokat nekünk.

Köszönjük a lehetőséget, immár ez volt a harmadik alkalom, hogy Villányban jártunk, és biztosan vagyunk abban is, hogy nem utoljára. Sajnos nem teljesült az a vágyunk, hogy a havas Villányban gyönyörködjünk, de ami fontos, hogy nemcsak mi, hanem a gyerekek is vidáman és jól érezték magukat, és csodásan sikerült a két ünnep közti időszakot eltölteni a Hétfogás Fogadóban."

Kollár Gábor János, Győr

Korábbi nyerteseink voltak

 

 


Nyereményjáték szabályzat

A 2010-VILLÁNY Kft. (továbbiakban: Szervező) nyereményjátékot hirdet (továbbiakban: Nyereményjáték) az alábbi feltételekkel:

A játékban részt vevők a villányi Hétfogás Fogadó weboldalán saját keresztnevevükkel és e-mail címükkel regisztrálhatnak. Az első, és onnantól minden ezredik regisztráló automatikusan egy 3 napos 2 fő részére szóló villányi utazást nyer félpanziós ellátással és köszöntő itallal a Hétfogás Fogadóba. Egy személy csak egyszer regisztrálhat a játékra.

A játék a Hétfogás Fogadó honlapjának elindulásától visszavonásig érvényes.

A játékban a nyerteseket a regisztrációtól számított legkésőbb negyedik munkanapon értesítjük az eredményről a megadott e-mail címen, továbbá értesítést küldünk a nyeremény átvételének módjáról. Azoknak, akik nem nyernek, lehetőségük van felvilágosítást kérni arról, hogy a játékra hányadikként regisztráltak. Ilyen jellegű igényét kérjük, hogy az info@hetfogaspanzio.hu címre jelezze. Erre a fogadó munkatársai megpróbálnak a lehető leghamarabbválaszolni.

A nyereményjátékban való részvétel feltételei

A Nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező 18 év feletti természetes (az értékesítés szempontjából végfelhasználónak minősülő) személy (továbbiakban: Vásárló), aki a villányi Hétfogás Fogadó weboldalán a keresztnevével és az e-mail címével regisztrál.

A Villányi borvidékre szóló nyeremény borvidék látogatás felhasználható a Hétfogás Fogadó szabad szobakapacitásának függvényében. A nyertesnek a nyereményt érő regisztrációt követő 2 hónapon belül igénybe kell vennie a szolgáltatást. A nyeremény nem válltható át készpénzre, illetve nem átruházható.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a Villányi borvidéken töltött idő alatt készült, a nyertest (és utastársát) ábrázoló, saját készítésű (tehát a nyertes által készített) fényképet, valamint rövid élménybeszámolóját a villányi Hétfogás Fogadó rendelkezésére bocsátja, melyet a Szervező online fórumain közzétehet, és promóciós célokra felhasználhat.

A Nyereményjátékban nem vehetnek részt a szervező, a szervező disztribúciós- és értékesítési partnerei.

A nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték a fogadó weboldalának (www.hetfogaspanzio.hu - Panzió Villány szívében étteremmel és borozóval borbarátoknak - Hétfogás Fogadó Villány) elindulásának napjától egészen visszavonásig tart. A Nyereményjátékra a weboldalon keresztül a keresztnév és az e-mail cím megadásával lehet regisztrálni, melyben az első, és minden onnantól számított ezredik regisztráló egy 3 napos 2 fő részére szóló Villányi borvidék látogatást nyer félpanziós ellátással és köszöntő itallal a Hétfogás Fogadóba.

Az ajándék ismertetése

A regisztrálók között az első, és onnantól számítva minden ezredik regisztráló automatikusan egy 3 napos 2 fő részére szóló Villányi borvidék látogatást nyer a Hétfogás Fogadóba félpanziós ellátással és köszöntő itallal. Az ajándék más személyre át nem ruházható, továbbá más kedvezményekkel nem összevonható.

A regisztráció módja és érvényessége

A Nyereményjátékban való részvétel feltétele a villányi Hétfogás Fogadó weboldalán elhelyezett regisztrációs űrlap kitöltése, melyben megadja saját keresztnevét és e-mail címét. Egy személy a nyereményjátékra csak egyszer regisztrálhat. A játékban ideiglenes (úgynevezett eldobható) e-mail címek nem vehetnek részt. A Szervező fenntartja a jogot az ilyen módon regisztráltak játékból való kizárására. A résztvevő csak akkor jogosult nyertesként a nyeremény átvételére, ha regisztrációja érvényes volt. Érvénytelen regisztrációnak minősül a személyes adatok helytelen megadása.

A Nyereményjátékra történő regisztrálással a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja, hogy a jelentkezés egyben automatikus feliratkozást jelent a villányi Hétfogás Fogadó hírlevelére, melynek értelmében ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fog kapni a későbbiekben.

A regisztrációval a résztvevő továbbá tudomásul veszi és elfogadja a Nyereményjáték részvételi feltételeit, valamint hozzájárul megadott adatainak a szervező általi kezeléséhez. A jelentkezéskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

A regisztrációval a résztvevő tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szervező a jövőben a nyertesként a megajándékozott személyét előzetes értesítés nélkül saját, a kampányhoz kapcsolódó promóciós tevékenységéhez a későbbiekben felhasználhassa.

Adatkezelés

A résztvevőnek a Nyereményjáték során összegyűjtött személyes adatait a szervező, mint adatkezelő a vonatkozó jogszabályokban foglalt előírásoknak, így különösen az 1992. évi LXIII. törvénynek (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról), illetve a szervező adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli.

A regisztrációval ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Nyereményjátékban történő regisztráció során megadott személyes adatait a szervező megfelelően kezelje. Továbbá a résztvevő hozzájárul, hogy a villányi Hétfogás Fogadó a részére hírlevelet küldjön.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Egyéb tudnivalók

A Nyereményjáték szervezőjének bármely, a jelen Nyereményjátékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű.

A résztvevő a regisztrációval tudomásul veszi és elfogadja az ezen Nyereményjáték szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat.

A Azervező fenntartja a jogot a Nyereményjáték törlésére vagy felfüggesztésére, az ajándék részben vagy egészben történő megtagadására, ha a Nyereményjáték kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy ezen feltételeket vagy magát a Nyereményjátékot kiegészítse vagy módosítsa. A Szervező jogosult a Nyereményjátékot bármikor bejelentés nélkül visszavonni vis maior (háború, földrengés, katasztrófa, sztrájk vagy hasonló váratlan esemény) bekövetkezésekor.

A Szervező nem tehető felelőssé a Nyereményjáték téves meghirdetéséért abban az esetben, ha az neki fel nem róható okból, a jóváhagyása nélkül történik.

A Nyereményjáték meghirdetője és szervezője: 2010-VILLÁNY Kft., 7773 Villány, Baross Gábor utca 135.

Jelen Nyereményjáték szabályzatra a magyar jogszabályok az irányadók és a Nyereményjátékban való részvétellel kapcsolatosan kialakuló jogviták kizárólagosan a magyar bíróságok joghatósága alá tartoznak.

Ide kattintva visszatérhet a villányi Hétfogás Fogadó weboldalának kezdőlapjára: Panzió Villány szívében étteremmel és borozóval borbarátoknak - Hétfogás Fogadó Villány

Játsszon velünk, töltse ki ezt a játékszelvényt és megtudja, hogy Ön-e a következő szerencsés, aki a nevével és email címével egy 3 napos 2 főre szóló villányi utazást nyer félpanzióval. Jelentkezzen!

Keresztnév:
E-mail:
Játékszabályzat

Villányi szállás a pincesor és a város közepén - Hétfogás Fogadó Villány. Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!