A karácsony közelségére való tekintettel - vásárolja meg most, és fizesse ki jövőre:

Téli örömök Villányban - szállás a pincesor közepén reggelivel és köszöntő roséval, borkóstoló a Vylyan Pincészetben, pincelátogatás, villányi borkülönlegességek kóstolója és ajándék éttermi fogyasztás már 14.800 forintért

(Frissítve: 2012. december 15-én) A karácsony közeledtével is többen jelezték, hogy szeretnék megvásárolni az alábbi ajándékutalványt, de az összeg (például SZÉP-kártyás előreutalás esetén) már nem biztos, hogy megérkezik hozzánk az ünnepek előtt. Éppen ezért a 2012. december 15-e után elküldött megrendelését Önnek elég jövőre - de legkésőbb az utazás előtt egy héttel -  kifizetnie. Ettől függetlenül az ajándékutalványt elküldjük Önnek még az ünnepek előtt, hogy örömet szerezhessen borkedvelő szerettének.


Az ajándékutalvány tartalma

 • Szállás Villányban a Hétfogás Fogadóban,
 • bőséges svédasztalos reggeli korlátlan fogyasztással,
 • köszöntő ital - fejenként egy pohár hideg villányi rosé,
 • három borból álló borkóstoló a Vylyan Pincészetben az alábbi borokból: Vylyan Kakas 2012, Vylyan Ördög 2009, és Vylyan Cabernet Franc 2007. A kóstolóhoz ropogtatnivalót és szódát biztosít a pincészet.
 • pincelátogatás a Vylyan Pincészetben,
 • ingyenes WIFI elérés az éttermünkben,
 • ingyenes klíma használat,
 • állandóan foglalt asztal a vendégek részére az éttermünkben az itt tartózkodás teljes idejére,
 • késői kicsekkolás a szabad szobák függvényében - 11 óra helyett 13 óráig,
 • biztonságos parkolási lehetőség tőlünk 50 méterre, a rendőrség előtt található parkolóban,
 • idegenforgalmi adó,
 • mindez egy névre szóló, személyes üzenettel ellátott karácsonyi ajándékutalvány formájában.
 • Felhasználható 2013. március 31-ig a szabad szobakapacitás függvényében hétköznapokon és hétvégéken egyaránt, az alábbi kiemelt időszakok alkalmával is: Vince nap, Valentin nap.
 • Nem használható fel 2013. február 7-12-ig, és március 15-17-ig.


Választható szolgáltatás

Vásárolja meg az ajándékutalványt, mert most plusz költség nélkül választhat egyet az alábbi két szolgáltatás közül, melyet az ár tartalmaz:

vagy egy fejenként egy három borból álló borkóstoló a Gál Pincében, ahol vendégeink a pincészet Villányra nem jellemző borkülönlegességei - a Jégszer, a Dióbor, a Mandulabor, a Mézes-almás bor, és az Ürmös bor - közül kóstolhatnak meg hármat,

vagy egy alkalommal délben fejenként egy tányér forró leves az aktuális napi menünkből.


Ajándék - kizárólag az első 10 megrendelőnek!

Amennyiben Ön az első tíz megrendelő között van, a csomagba belecsempészünk egy ingyenes ajándékot is: az utalvány felhasználói egy alkalommal választhatnak fogadónk éttermében fejenként egy délutáni édességet: vagy a bor csókját, vagy gundel palacsintát.

Ha tetszik az ajándékutalványunk, kérjük "lájkolja":

 


Árak

Az ajándékutalvány megvásárolható kettő vagy három éjszakára.
Az alábbi árak bruttó árak, melyek magukban foglalják a fent felsorolt szolgáltatásokat, az idegenforgalmi adót, illetve adott esetben a bónusz ajándékot (az első tíz vásárlónak) is.

  3 nap / 2 éjszaka 4 nap / 3 éjszaka
Szoba 1 főnek 14 800 forint 21 250 forint 
Szoba 2 főnek 29 600 forint 42 500 forint 
Szoba 3 főnek 44 400 forint 63 750 forint 


Gyermekkedvezmények:

 • Gyermekek elhelyezése 6 éves korig ingyenes.
 • 6-12 éves korig gyermekeknek a szállás ára 2 500 forint / fő / éj.


Fizetési- és 'szállítási' feltételek

Az ajándékutalvány árát kifizetheti előre utalással, pénztári készpénzbefizetéssel, rózsaszín postai csekken, vagy SZÉP kártyával. A 2012. december 15-e után elküldött megrendelését Önnek elég jövőre - de legkésőbb az utazás előtt egy héttel -  kifizetnie. Ettől függetlenül az ajándékutalványt elküldjük Önnek még az ünnepek előtt, hogy örömet szerezhessen borkedvelő szerettének.

Szeretnénk, ha igazán személyessé varázsolhatná a karácsonyi meglepetést, ezért úgy döntöttünk, hogy az utalványt a vásárlás után emailben küldjük el Önnek. Így lehetősége lesz eldönteni, hogy egyszerűbb formában - mondjuk fekete-fehéren nyomtatva -, vagy díszesebb kivitelben - például színesen, akár egy keményebb karton papírra printelve - adja át azt.

Az utalványt a teljes összeg beérkezését követő 24 órán belül küldjük el Önnek emailben. A szobafoglalás az ajándékutalvány birtokában bármikor leadható.


Amit a fogadóról tudni kell

Képzelje el, hogy beleszúr egy körzőt egy fehér papírlapba, és rajzol vele egy kört. Ha esetünkben a kört Villánynak tekintjük, akkor a papíron található apró kis lyuk - a kör középpontja - a Hétfogás Fogadó, amely a történelmi pincesor, illetve Villány kellős közepén, a Bormúzeum szomszédságában, valamint a Maul Pince felett helyezkedik el.

A fogadó négy darab kétágyas, valamint két darab háromágyas szobával rendelkezik. Minden szobánk minibárral, színes televízióval, klímával, fürdőszobával és törölközőkkel felszerelt. A fürdőszobában WC, WC papír, zuhanyzó, tusfürdő, csúszásgátló, mosdó, folyékony szappan, fogmosó pohár, valamint tükör található. A szobákban fürdőköpeny nincsen, azonban minden vendégünknek biztosítunk az itt tartózkodásuk során egy kis és egy nagyobb méretű törölközőt.

Ajándékutalvány forródrót: +36 20 411 98 48
Email: info@hetfogaspanzio.hu
Címünk: 7773 Villány, Baross Gábor utca 41-43.


Idézetek a vendégkönyvünkből

"Teljesen meg voltunk elégedve mindennel! Az étteremben jól főznek. A reggeli és a vacsora bőséges ás finom. A személyzet abszolút udvarias és segítőkész és birkatürelmű."
- Tihanyi Tamás, Ercsi

 "Minden rendben volt, a fogadó hangulatos, az ételek nagyon finomak, a felszolgálók kedvesek, segítőkészek voltak. Ajánlani fogjuk másoknak is.
- Zachár Ilona, Vác

 

Ha tetszik az ajándékutalványunk, kérjük "lájkolja":

 


Megrendelés

Az utalványt a lent található megrendelő űrlap segítségével tudja megvásárolni. Kérjük, itt állítsa össze az ajándékutalványt, adja meg, hogy hányat szeretne rendelni belőle, és töltse ki az űrlapot teljesen!

(Ha több utalványt szeretne, de azokat eltérő feltételekkel kívánja megvásárolni, akkor a megrendelőlapot újra ki kell töltenie, és el kell küldenie.

Ha elakadna a megrendelésben, szívesen segítünk. Hívjon minket a +36 20 411 98 48-as telefonszámon.)

 

Mi fog történni a megrendelés elküldése után?

(1) A 'Küldés' gomb megnyomása után a megrendelés köszönőoldalára jut. Kérjük, olvassa végig az ott leírtakat figyelmesen.

(2) A beérkezett megrendelését kollégánk rögzíti, és munkanapokon 36 órán belül emailben elküldi Önnek a fizetéssel kapcsolatos információkat.

(+1) A biztonság kedvéért fel is fogjuk hívni, hogy megköszönjük, hogy megvásárolta az ajándékutalványt :)

Kérdezzen tőlünk, válaszolunk!

Villányi szállás a pincesor és a város közepén - Hétfogás Fogadó Villány. Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!