5 dolog, amitől télen különleges Villány + egy meglepő hatodik

okt.
28.

Címkék: Hírek, Programok, Villány, Villányi borvidék

Ha különleges téli pihenést szeretne szép magyar borok és remek falatok társaságában, Villányt nem szabad kihagynia!

Még ha nagy hideg is van, a Villányi borvidék gyönyörű lankái akkor is képesek felmelegíteni az ember szívét, csodálatos borai pedig télen is visszaadják a nyár és az ősz zamatát. Az alábbiakban összegyűjtöttünk Önnek 5 + 1 dolgot, amitől télen különleges Villány.

1. Újborok

Télen Villányban azon kiváltságosok között tudhatja magát, akik elsőkként, a termőhelyükön kóstolhatják meg az egész éves munka és fáradozás eredményeként elkészült újborokat.

2. Nyugalom

Villányban igazán távol lehet a világ zajától, és élvezheti a természet közelségét. A téli hónapokban nyugodtan, a nagy forgatagot elkerülve borozgathat a borvidéken, így jobban át tudja magát adni a borok élvezetének. Emellett több idő jut a pihenésre, és egymásra is partnerével, barátaival.

Villány télen

3. Programok az egész borvidéken

Pincelátogatás, "Angyalok sétánya" a Harkányi Gyógyfürdő előtt, Adventi zenés vasárnapok Villányban, XIII. újborok mustrája, Mikulás nap a Siklós Thermal Spa-ban, beigli-túra, karácsonyi vásár Harkányban, Óév-búcsúztató téli túra, szilveszteri mulatság, Vince napi pincejárás, Mohácsi Busójárás, egyszóval számos lehetőség vár Önre télen is.

4. Egy kellemes beszélgetés a kedvenc borászával

Mivel a téli hónapokban nincs olyan sok vendég, sokkal nagyobb az esélye, hogy összetalálkozhat kedvenc borászával, és válthatnak néhány szót. Ha pedig igazán Önre mosolyog a szerencse, egy pohár bor társaságában akár baráti beszélgetésbe is elegyedhetnek.

5. Gyönyörű látvány

Egy szó, mint száz: a Villányi borvidék télen is ugyanolyan szép, mint nyáron. Nincs különbség, csak fehérebb.

6. Új barátok

Mivel kevesebb a vendég, mindenki sokkal közvetlenebb a másikkal. Ez remek lehetőség arra, hogy Önhöz hasonló, a borokat és pincéket szerető emberekkel ismerkedjen meg, és akár új barátságokat kössön.

Szóljon hozzá!

Játsszon velünk, töltse ki ezt a játékszelvényt és megtudja, hogy Ön-e a következő szerencsés, aki a nevével és email címével egy 3 napos 2 főre szóló villányi utazást nyer félpanzióval. Jelentkezzen!

Keresztnév:
E-mail:
Játékszabályzat

Villányi szállás a pincesor és a város közepén - Hétfogás Fogadó Villány. Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!