Itt van most:

Galériák

Kényelmes szobák, fenséges reggeli, és a fogadó

Kényelmes szobák, fenséges reggeli, és a fogadó

A Hétfogás Fogadó ideális választás a villányi szállások közül, ha Ön olyan borkedvelö, aki Villány közepén, a pincesor szívében szeretne megszállni, igényes szálláshelyet keres megfizethetö áron, hogy több maradjon a pénztárcában borkóstolásra, ám a pénzéért mégis színvonalas szolgáltatásra vágyik.

(20 kép)
Étterem, ételek

Étterem, ételek

Éttermünkben magyaros házias ízekkel, helyi ételkülönlegességekkel, páratlan pálinkaválasztékkel, és a Villányi borvidék borászainak széles kínálatával várjuk a borbarátokat.

(15 kép)
A villányi Hétfogás Fogadó éttermének néhány étele

A villányi Hétfogás Fogadó éttermének néhány étele

Éttermünkben a Villányi borvidékre jellemzö magyaros házias ízekkel, ételkülönlegességekkel, emellett továbbá páratlan pálinkaválasztékkal, és egyedülállóan széles borkínálattal, a Villányi borvidék számos borászának zamatos boraival várjuk borbarát vendégeinket.

(23 kép)
A Villányi borvidék

A Villányi borvidék

Jöjjön el a Villányi borvidékre, és gazdagodjon pótolhatatlan élményekkel. Élvezze ennek az utánozhatatlan hangulatot, tisztaságot, természetességet és idillt árasztó tájnak a látványát, valamint barangolja be a vidék természeti, történelmi és kulturális értékeit.

(46 kép)
A Villányi borvidék télen

A Villányi borvidék télen

Még ha télen rendkívül hideg is van, a Villányi borvidék tüzes borai és gyönyörü lankái ekkor is felmelegítik az ide látogatók szívét. Hála a helyieknek, a kedves borászoknak és a vendéglátók figyelmességének, itt mindig otthon érezheti magát. 

(23 kép)

Játsszon velünk, töltse ki ezt a játékszelvényt és megtudja, hogy Ön-e a következő szerencsés, aki a nevével és email címével egy 3 napos 2 főre szóló villányi utazást nyer félpanzióval. Jelentkezzen!

Keresztnév:
E-mail:
Játékszabályzat

Villányi szállás a pincesor és a város közepén - Hétfogás Fogadó Villány. Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!