Itt van most:

Megengedi, hogy megajándékozzuk önt egy pohár hideg villányi roséval?

Szeretne ellátogatni a Villányi borvidékre, és a különleges hangulatú borkóstolás, valamint a helyi ételek megkóstolása mellett élvezni ennek az utánozhatatlan hangulatot, tisztaságot, természetességet és idillt árasztó tájnak a látványát, valamint bebarangolni a vidék természeti, történelmi és kulturális értékeit?

Amennyiben igen, a Hétfogás Fogadó Villány szívében ideális választás az ön számára. Ha ellátogatna hozzánk, és szállását közvetlenül a fogadó weboldalának szobafoglaló űrlapján keresztül foglalja le, mi kizárólag ebben az esetben érkezéskor megajándékozzunk önt, és természetesen minden önnel érkező vendégünket is egy-egy pohár hideg villányi roséval.

Ez a "meglepetés" ajándékutalvány vásárlásakor is érvényes, ebben az esetben az utalvány felhasználóit illeti meg az ajándék pohár bor.

Fontos!

Ajándékutalvány rendeléskor maga az utalvány megrendelése, és utána az utalvánnyal történő szobafoglalás is a panzió közvetlen elérhetőségein kell, hogy történjen.

 

Használja ki ezt az egyszerű de nagyszerű lehetőséget!

 

Az ajándék kizárólag az alábbi elérhetőségek valamelyikének használata esetén jár:

Szobafoglaláshoz használja weboldalunk szobafoglaló űrlapját: Szobafoglalás

Ajándékutalvány rendeléshez használja weboldalunk ajándékutalvány rendelési űrlapját: Ajándékutalványok

 

Ne feledje, akár rokonainak, ismerőseinek vásárol ajándékutalványt, akár csak szobát foglal, akár csomagajánlatot is igénybe vesz, ha a fent leírt feltételnek eleget tesz, ez a zamatos ajándék önnek is jár!

Kérdezzen tőlünk, válaszolunk!

Játsszon velünk, töltse ki ezt a játékszelvényt és megtudja, hogy Ön-e a következő szerencsés, aki a nevével és email címével egy 3 napos 2 főre szóló villányi utazást nyer félpanzióval. Jelentkezzen!

Keresztnév:
E-mail:
Játékszabályzat

Villányi szállás a pincesor és a város közepén - Hétfogás Fogadó Villány. Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on!